OVER MIJ

Ceciel sRGB 150ppi DSC4704

© Edith Lambermon fotografie

Mijn naam is Ceciel Winters. In juli 2011 richtte ik mijn bedrijf Ceciel grafisch ontwerp op. Na 6 jaar studie grafisch vormgeving aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en na jarenlange werkervaring bij verschillende ontwerpbureaus, was de tijd rijp om voor mezelf te beginnen. Een goed besluit, want vanaf het allereerste moment heb ik het druk gehad met het ontwerpen van verschillende uitingen voor uiteenlopende klanten. Zoals in mijn portfolio te zien is, ligt mijn expertise in het ontwerpen van logo’s, huisstijlen en in het ontwerpen van uitingen binnen (bestaande) huisstijlen en boeken. Het maken van doeltreffende ontwerpen, is en blijft mijn passie.

Ik werk (en woon) in het mooie Noord-Hollandse dorpje Bennebroek, net onder de rook van Haarlem. Met de bollenvelden, strand en zee op fietsafstand en toch de randstad dichtbij is dit voor mij dé ideale plek voor rust, inspiratie en creativiteit.

CECIEL GRAFISCH ONTWERP

Het ontwerp van mijn eigen logo bestaat uit twee delen: ce ciel (de hemel). Ik wil je verder laten kijken dan het geijkte. Ik wil je meer laten zien dan wat er op het eerste gezicht te zien is. Kijk niet alleen recht vooruit, maar kijk ook eens links, rechts, naar beneden én omhoog (naar de hemel). Het verschil in lettertype tussen ce en ciel laat ook de twee kanten van mij als persoon zien en de wijze waarop ik werk. Enerzijds ben ik sensitief, creatief, meegaand en vrouwelijk en anderzijds ben ik eigenwijs, vastberaden, stoer en betrouwbaar.