DIENSTEN

Met mijn ontwerpen wil ik waarde toevoegen aan bedrijven, ideeën, merken, producten en diensten. Ik geef vorm aan de boodschap, door het visueel te maken. Welke visuele uiting dat moet worden – logo, huisstijl, website of boek – hangt helemaal af van de vraagstelling van de klant. Wat wil je als klant vertellen? Wat werkt dan voor jouw doelgroep(en) het beste?

Mijn jarenlange kennis en ervaring gebruik ik om altijd op zoek te gaan naar een uniek ontwerp. Ik verdiep mij in de materie van de klant, heb intensief overleg en kom tot een gedegen advies. Mijn ontwerp heeft altijd toegevoegde waarde. Het ziet er niet alleen ‘mooi’ uit, maar er zit altijd een gedachte achter. Over ieder detail is nagedacht. Ik creëer vorm vanuit de inhoud. Ook vind ik het belangrijk dat een ontwerp voor langere tijd mee moet kunnen gaan. Daarom zal ik niet direct trendgevoelige ontwerpen maken. Natuurlijk onderzoek ik wel wat de tijdgeest is, waarbinnen het ontwerp zich moet onderscheiden. Maar de inhoud van de boodschap is altijd bepalend! Tenzij het natuurlijk een product of dienst is die die tijdgeest júist wil weergeven ;-).

Samenwerken is voor mij een kernwoord. Door ieder met zijn eigen expertise naar de vraagstelling te laten kijken, kom je samen tot het doel: de beste vertaling van de opdracht. Door regelmatig goed te overleggen, ontstaan de helderste ideeën en concepten. Van daaruit kan ik de beste vertaling maken naar de vormgeving. Met mijn enthousiasme, creativiteit en flexibiliteit ben ik een professionele en betrouwbare partner. Niemand weet alles. Dus als een vraagstelling verder gaat dan mijn vakgebied, werk ik graag samen met onder andere tekstschrijvers, fotografen, drukkers en websitebouwers.

WERKWIJZE

Laten we beginnen met een persoonlijk gesprek. Ik kom graag bij je langs, maar je mag ook bij mij langskomen. We bespreken wat je wensen zijn en we kijken of we bij elkaar passen. Naar aanleiding van het gesprek maak ik een korte debriefing, offerte en planning. Als we daar uit zijn, begin ik met het maken van een ontwerp. In de eerste presentatie zal ik een aantal voorstellen doen. Deze voorstellen laat ik uitgewerkt aan je zien in een tweede presentatie. Als het ontwerp door jou is goedgekeurd, begeleid ik het productieproces. Ik overleg met drukkers en/of webbouwers en zorg ervoor dat het ontwerp zijn definitieve vorm krijgt. Uiteindelijk moet er dan een visuele uiting komen te liggen waar we samen trots op zijn. En waarmee jij kunt laten zien: KIJK dit is mijn bedrijf of mijn project!